Bladerdeeg met spinazievulling

Bladerdeeg met spinazievulling

Ingrediënten:
Pakje bladerdeeg (10 plakjes)
225 gr. diepvriesspinazie
125 gr. ricotta
halve ui fijn gesnipperd
pijnboompitten
1el strooikaas
halve theelepel citroensap
theelepel gedroogde oregano
zwarte peper en zout naar smaak

Bereiding:
Laat het bladerdeeg ontdooien
Bak de ui in olijfolie
Voeg de spinazie toe en bak mee tot het ontdooid is
Voeg pijnboompitten toe
Voeg de strooikaas toe, het citroensap en de oregano
Voeg de ricotta toe
Breng op smaak met peper en zout

Gebruik een dumpling vorm van 10cm doorsnede
Steek rondjes uit van 10cm met de onderkant van de vorm en leg het deegrondje in de met bloem bestrooide vorm
Vul met de spinazievulling en maak het deegrondje dicht
Leg de gevulde deegschelpen op een rooster op bakpapier en bak af in 15 minuten.

Serveer met wat Grand’Italia Basilico saus erover en een frisse salade en eventueel een stukje vlees.

bladerdeegspinazie

dumplingvorm

                                                           

Deel dit recept

Heb je dit recept gemaakt? Hoe lekker was dit recept?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog niet beoordeeld.



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *