INGREDIËNTEN:
1 komkommer
3 roma tomaten
fêta kaasblokjes
halve rode ui
olijven groen of zwart
halve groene paprika
klein beetje ijsbergsalade
olijfolie extra vergine
rode wijnazijn
zout en peper
chilipoeder
citroensap
BEREIDING:
Snijd de komkommer in blokjes
Snijd de tomaten in blokjes en schraap de zaadjes er uit (anders wordt de salade te nat)
Snipper de halve rode ui in korte reepjes
Snijd de halve paprika in blokjes
Hussel de gesneden ingrediënten door elkaar
Voeg een scheut olijfolie en een scheut rode wijnazijn toe
Voer zout en peper naar smaak toe
Voeg 1 eetlepel citroensap toe
Voeg naar keuze groene of zwarte (of geen) olijven toe
Voeg een heel klein beetje chilipoeder toe
Voeg fêta blokjes toe naar smaak
Voeg voor het opdienen een klein beetje ijsbergsalade toe
Snijd de tomaten in blokjes en schraap de zaadjes er uit (anders wordt de salade te nat)
Snipper de halve rode ui in korte reepjes
Snijd de halve paprika in blokjes
Hussel de gesneden ingrediënten door elkaar
Voeg een scheut olijfolie en een scheut rode wijnazijn toe
Voer zout en peper naar smaak toe
Voeg 1 eetlepel citroensap toe
Voeg naar keuze groene of zwarte (of geen) olijven toe
Voeg een heel klein beetje chilipoeder toe
Voeg fêta blokjes toe naar smaak
Voeg voor het opdienen een klein beetje ijsbergsalade toe
Deel dit recept