Sinaasappel smeerkaas

Sinaasappel smeerkaas

Ingrediënten:

  • 310 ml 15% room of 18% room
  • 625 ml “sinaasappel” cheddar versnipperd
  • 160 ml geraspte parmezaanse kaas
  • 1 1/2 theelepel bruine suiker
  • 1 theelepel droge mosterd
  • 1 theelepel paprikapoeder

Bereiding:

  • Verhit de room in een middelgrote pan op laag vuur. 
  • Voeg de kazen geleidelijk onder voortdurend roeren toe. 
  • Voeg als het gesmolten is de rest van de ingrediënten toe en mix tot een gladde massa.
  • Laat 30 minuten staan ​​op kamertemperatuur, maar zorg ervoor dat je af en toe roert. 
  • Pulseer met een staafmixer tot het mengsel glanst.
  • Af laten koelen in de koelkast.

Deel dit recept

Heb je dit recept gemaakt? Hoe lekker was dit recept?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog niet beoordeeld.



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *