Ingrediënten:
- 300 gram aardbeien
- 4 kiwi’s
- 200 gram Griekse Yoghurt
- 4 eetlepels honing (of suiker naar smaak)
- 200 ml melk
- 1 eetlepel vanille-extract
- ijsblokjes
Bereiding:
- Schil de kiwi’s. Snijd een paar plakjes af (zoveel als je glazen gaat maken) en houd die apart voor de garnering.
- Snijd de rest van de kiwi’s in blokjes. Doe de blokjes kiwi in de blender.
- Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in blokjes. Doe de aardbeien in de blender bij de kiwiblokjes.
- Voeg de Griekse yoghurt, melk, vanille-extract en honing (of suiker) toe aan de blender.
- Meng tot alles lichtroze en egale is geworden.
- Proef de smoothie met een lepel of het voldoende zoet is naar je smaak, voeg indien nodig meer honing (of suiker) toe.
- Mix de smoothie nog even zodat de honing (of suiker) goed vermengd wordt.
- Neem de schijfjes kiwi, snijd ze een stukje in en zet ze op de rand van het glas.
- Vul de glazen met ijs.
- Serveer de kiwi-aardbeiensmoothie met een rietje.
Deel dit recept