Ingrediënten:
2 personen
- 2 portobello champignons
- 2 el traditionele olijfolie
- 150 g zachte geitenkaas
- 2 el pijnboompitten
- 75 g veldsla met bietjes (zak)
- 100 g dressing balsamico (bakje)
- 2 panini’s
Keukenspullen:
- ovenschaal (20 x 30 cm)
Bereiding:
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
- Maak de portobello’s schoon met keukenpapier en snijd het harde steeltje aan de binnenkant weg.
- Leg de portobello’s met bolle kant naar boven in een ovenschaal en bestrijk met de helft van de olie. Gril de portobello’s ca. 6 min. onder de ovengrill.
- Keer de portobello’s. Leg op elke portobello een plak geitenkaas en besprenkel met de rest van de olie.
- Schuif de portobello’s ca. 10 cm onder de hete grill en gril ze in ca. 5 min. goudbruin. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
- Verdeel de veldsla over de borden en leg de gevulde portobello’s er voorzichtig op.
- Verdeel de dressing over de borden en strooi de pijnboompitten erover. Serveer de broodjes er apart bij.
Deel dit recept