Snijbonen en cannellinibonen

Snijbonen en cannellinibonen

Ingrediënten:

4 personen 

  • 2 sjalotten
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 250 g verse gesneden snijbonen
  • 1 tl gedroogd bonenkruid
  • 400 g cannellinibonen in blik
  • 50 g gedroogde cranberry’s (zak 250 g)

Bereiding:

  • Snijd de sjalot in dunne ringen.
  • Verhit de olie in een wok en fruit de sjalot 1 min.
  • Voeg de snijbonen en het bonenkruid toe. Bak 4 min. mee.
  • Voeg de uitgelekte cannellinibonen en cranberry’s toe en bak nog 2 min. mee. Serveer direct.

Tip:

Serveer met aardappelen en een vleesvervanger of groentenschijf.

Deel dit recept

Heb je dit recept gemaakt? Hoe lekker was dit recept?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog niet beoordeeld.



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *