Ingrediënten:
- 20 blaadjes witlof (ca.3 stronkjes)
- 140 g geitenkaas (bijv. Bettine Blanc 50+)
- 2 takjes tijm (blaadjes gerist)
- peper (versgemalen)
- 2 el vloeibare honing
- 3 el pijnboompitten
- 1½ eetlepel olie
Bereiding:
- Verwarm de grill voor op hoogste stand.
- Vet de bakplaat in met olie.
- Snijd de onderkant van de stronkjes witlof en verwijder de harde kern.
- Roer de kaas los met een vork en meng de tijm en een mespunt peper erdoor.
- Vul de witlofblaadjes met de kaas, leg ze op de bakplaat en verdeel de honing en de pijnboompitten erover.
- Schuif de witlofblaadjes ca. 5 cm onder de hete grill en laat ze in ca. 2 min. licht goudbruin kleuren.
Deel dit recept