Ge­gra­ti­neer­de wit­lof­blaad­jes van de grill

Ge­gra­ti­neer­de wit­lof­blaad­jes van de grill

Ingrediënten:

  • 20 blaadjes witlof (ca.3 stronkjes)
  • 140 g geitenkaas (bijv. Bettine Blanc 50+)
  • 2 takjes tijm (blaadjes gerist)
  • peper (versgemalen)
  • 2 el vloeibare honing
  • 3 el pijnboompitten
  • 1½ eetlepel olie

Bereiding:

  • Verwarm de grill voor op hoogste stand.
  • Vet de bakplaat in met olie.
  • Snijd de onderkant van de stronkjes witlof en verwijder de harde kern.
  • Roer de kaas los met een vork en meng de tijm en een mespunt peper erdoor.
  • Vul de witlofblaadjes met de kaas, leg ze op de bakplaat en verdeel de honing en de pijnboompitten erover.
  • Schuif de witlofblaadjes ca. 5 cm onder de hete grill en laat ze in ca. 2 min. licht goudbruin kleuren.

Deel dit recept

Heb je dit recept gemaakt? Hoe lekker was dit recept?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog niet beoordeeld.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *