Gevulde courgette

Gevulde courgette

Ingrediënten:

4 personen
  • 2 courgettes 
  • 1 ui, gesnipperd 
  • 2 grote tomaten, in stukjes 
  • 1 klont boter
  • tofu of noten naar wens 
  • peper en zout 
  • 100 g roomkaas 
  • geraspte kaas

Bereiding:

  • Halveer de courgettes in de lengte en hol ze uit met een lepel.
  • Fruit de ui in boter.
  • Laat de roomkaas op de uien smelten.
  • Meng ui, roomkaas, tomaat, vruchtvlees van courgette en tofu of noten.
  • Maak dit mengsel op smaak met peper en zout en evt kruiden.
  • Vul de holle courgettes met het mengsel en leg ze in een ingevette ovenschaal.
  • Strooi er geraspte kaas over.
  • Zet de courgetteschotel ongeveer een half uur in een voorverwarmde oven op 175ºC.
bron: odin

Deel dit recept

Heb je dit recept gemaakt? Hoe lekker was dit recept?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog niet beoordeeld.



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *