Geroosterde zoete aardappelen

Geroosterde zoete aardappelen


INGREDIËNTEN
:

1 kg zoete aardappelen, in plakken van ca. 1½ cm dik
2-3 eetlepels olie
1 eetlepel Italiaanse kruiden

BEREIDING:

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Leg de aardappelplakken op een met bakpapier bekleed bakblik, bestrijk ze met olie en strooi er wat van de kruiden over.
  3. Keer ze en bestrijk de andere kant ook met olie en bestrooi ze met kruiden.
  4. Bak de aardappelen in het midden van de oven in ca. 30 minuten goudbruin en gaar.
  5. Bestrooi de zoete aardappelen nu pas met zout

Deel dit recept

Heb je dit recept gemaakt? Hoe lekker was dit recept?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog niet beoordeeld.



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *