Dame blanche met slagroomijs

Dame blanche met slagroomijs

Ingrediënten:

  • 2 takjes munt
  • 1 brownie
  • 250 g Blue Band Finesse voor Koken
  • 250 g pure chocolade, grof gehakt
  • 12 kleine bolletjes Hertog Romig Slagroomijs (bak à 900 ml)

Bereiding:

  • Pluk de blaadjes munt van de steeltjes en snijd de blaadjes in dunne reepjes.
  • Snijd de brownie in stukken en laat ze los van elkaar liggen zodat ze iets drogen.
  • Verkruimel de brownie.
  • Verwarm in een kleine steelpan de Blue Band Finesse voor Koken tot het kookpunt.
  • Neem de pan van het vuur en voeg de chocolade toe en roer deze door de room totdat de chocolade gesmolten is en een mooie saus ontstaat.
  • Schep het Hertog Slagroom ijs in 4 schaaltjes en schenk de chocoladesaus over het ijs.
  • Garneer af met de browniekruimels en de munt.

Deel dit recept

Heb je dit recept gemaakt? Hoe lekker was dit recept?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog niet beoordeeld.



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *