Groene pesto

Groene pesto

Ingrediënten:

  • Olijfolie
  • 3 handjes basilicum
  • 2 tenen knoflook
  • 30 gram pijnboompitten
  • 30 gram parmezaanse kaas
  • Zout en peper

Bereiding:

  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan totdat deze lichtbruin zijn.
  • Was de basilicum en haal de blaadjes van de stengeltjes.
  • Pel de knoflooktenen en hak ze in grove stukken.
  • Maal de basilicumblaadjes, de knoflook, de pijnboompitten en de Parmezaanse kaas tot een gladde massa fijn in een blender, met de staafmixer of in een keukenmachine.
  • Voeg beetje bij beetje de olijfolie toe totdat de juiste dikte ontstaat.
  • Breng de groene pesto op smaak met zout en peper.

Deel dit recept

Heb je dit recept gemaakt? Hoe lekker was dit recept?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog niet beoordeeld.



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *