Romige tomaten-mascarpone pastasaus

Romige tomaten-mascarpone pastasaus

Ingrediënten:

4 personen:

  • 1 teen knoflook
  • halve ui
  • 350 ml tomato frito
  • 250 gr mascarpone
  • 15 gr verse basilicum 

Bereiding:

  • Pers de knoflook en snipper de ui in kleine blokjes. Fruit de knoflook en de ui in een pan met wat olie.
  • Voeg vervolgens de tomato frito toe en breng het geheel aan de kook.
  • Voeg ook de mascarpone toe en laat het enkele minuten zachtjes koken.
  • Voeg tot slot wat van de versnipperde basilicum toe.
  • Breng de saus op smaak met een snuf peper en zout en warm nog 2 minuten door.
  • Serveer de saus met een pasta naar keuze.

Deel dit recept

Heb je dit recept gemaakt? Hoe lekker was dit recept?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog niet beoordeeld.



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *