Fram­bo­zen-cham­pag­ne­cock­tail

Fram­bo­zen-cham­pag­ne­cock­tail

INGREDIËNTEN:

  • 100 g frambozen (diepvries of vers)
  • 4 el frambozenlikeur
  • ½ fles droge witte wijn (mousserend bijv. champagne of cava of prosecco, goed gekoeld)

BEREIDING:

  • Verdeel de frambozen over 4 coupes of ruime wijnglazen.
  • Schenk in elk glas 1 el likeur.
  • Stamp de frambozen met een cocktailstamper iets fijn.
  • Schenk de mousserende wijn erop. Serveer direct.

Tip:
Voeg, als de frambozen niet zoet genoeg zijn, wat poedersuiker of basterdsuiker toe voordat de frambozen worden gestampt.

Deel dit recept

Heb je dit recept gemaakt? Hoe lekker was dit recept?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Nog niet beoordeeld.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *